Pe 25.5. HTML/CSS perusteet

Kirjoitettu: 18.03.2018/ Koulutukset

Aika: klo 9-16. Paikka: Corellia Helsinki Oy, Vilhonkatu 5, 2. krs, Helsinki

HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille / 140 € ei-jäsenille / opiskelijat ja työttömät 35 €, sisältää kahvin ja sämpylän. 

Sisältö on Corellian julkisen HTML- ja CSS -kurssin mukainen, mutta asiat käsitellään tiivistetysti yhden päivän tehokkaana hands on -harjoitteluna.

Kurssikuvaus:
Kurssi HTML- ja CSS-tekniikoista
HTML5 ja CSS3 on sähköisen viestinnän uusi musta. Lingua franca, jolla toteutetaan niin julkaisut kuin sovelluksetkin. Useissa työtehtävissä menestyminen edellyttää HTML:n hallintaa ainakin perustasolla.

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka voivat työssään tarvita webissä julkaisemista mutta tekniikat eivät ole vielä tuttuja. Useimmille riittää osaamiseksi ”turisti-italia” -tasoinen ymmärrys, joka on helppo saavuttaa. Tällä kurssilla opit kaiken olennaisen HTML:n ja CSS:n uusimmistakin ominaisuuksista.

Tällä kurssilla opit mm.:

  • miten web toimii ja selain näyttää sivun
  • rakentamaan verkkosivun käyttäen HTML-elementtejä oikein
  • asemoimaan sisällön sivulle
  • toteuttamaan mobiililaitteissakin toimivat verkkosivut
  • muotoilemaan ulkoasua CSS-tyyleillä
  • websuunnittelun ja käytettävyyden perusteita

Ymmärtämällä tekniikan toiminnan ja perusteet voi ylläpitää verkkosisältöä, tuottaa uutta tai vaikkapa suunnitella verkkosivuja. Ei tarvitse pelätä muutosten rikkovan sivustoa ja osaa jopa korjata mahdolliset viat itse. Suunnittelijoille tekniikan osaaminen antaa parhaan näkemyksen tehdä oikeita suunnitteluratkaisuja ja keskustella toteutuksesta vastaavien koodarien kanssa. Elämä helpottuu.

Kurssin sisältö soveltuu erityisen hyvin mm. sisällöntuottajille, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, mainonnan tekijöille, graafisille suunnittelijoille ja ylipäätään kaikille, jotka suunnittelevat verkkosivuja, niiden sisältöä tai toteuttavat niitä.

Tälle kurssille riittää innokas ja peloton asenne tutustua tekniikkaan. Sinun ei tarvitse olla kirjoittanut mitään ”koodia” aiemmin. Kokenut kouluttaja luotsaa sinut aivan alkeista ensimmäisen kokonaisen sivustosi toteuttajaksi. Kouluttaja Kari Selovuolla (Partner, ACE Web Master, ACI) on kyky ”puhua” koodia suomen kielellä. Kurssista saa pyydettäessä todistuksen.

Ilmoittaudu kurssille 17.5. mennessä tästä!

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa, ja se on tarkoitettu Mac-käyttäjille. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa. Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.