to 2.8. Photoshop jatkokurssi – Täydet tehot irti Photoshopista

Kirjoitettu: 06.02.2018/ Koulutukset

Aika: klo 9-16. Paikka: Corellia Helsinki Oy, Vilhonkatu 5, 2. krs, Helsinki
HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille / 140 € ei-jäsenille / opskelijat ja työttömät 35 €, sisältää kahvin ja sämpylän

Tehosta Photoshop-osaamisesi huippuunsa! Edistynyt master-tason Adobe Photoshop -jatkokurssi antaa sinulle tukevan otteen ohjelman sarvista – kurssin jälkeen sinä kerrot ohjelmalle kuka tätä tanssia pyörittää. Photoshopin käyttö on paljon muutakin kuin värien säätämistä: kuva on massaa, jota voi muokata ja työstää omien tarkoitusperien mukaisesti. Perustason kuvansäätämisen tapahtuessa Adobe Lightroomissa ja Adobe Bridgessä hakee kuvankäsittelyn ohjelmapaletti uutta suuntaa: Adobe on suuntaamassa Photoshopin käyttöä yhä enemmän luovan työskentelyn keskeiseksi työkaluksi sekä tärkeäksi osaksi web-suunnittelun työnkulkua.

Kurssilla opit esimerkiksi:

  • työskentelemään entistäkin tehokkaammin
  • hyödyntämään maskeja kunnolla kuvankäsittelyssä
  • rakentamaan kuvaa tasojen avulla
  • tuntemaan tehokkaimmat työkalut, efektit ja työtä tehostavat kikat
  • tuottamaan kunnollista kuva-aineistoa painoon ja verkkoon
  • tutustut kurssilla lisäksi kuvitustyökalujen maailmaan ja saat hyvän käsityksen 3D-työkaluista ja -tulostamisesta.

Photoshopin maski- ja tasotyöskentelyn hallinta on oleellista edistyneemmässä kuvankäsittelyssä. Kurssilla opit useita erilaisia tekniikoita joita voit hyödyntää rakentaessasi ja muokatessasi näyttäviä kuvia. Tällä kurssilla käytetään Photoshopin uusinta CC-versiota, mutta useimmat harjoitukset ovat sellaisenaan tai sovellettuina toimivia myös vanhemmilla CS4–CS6-versioilla.

Kouluttaja: Juha Laamanen, CEO, PARTNER, ACI tai Sampo Korkeila, graafinen suunnittelija.

Ilmoittaudu kurssille 26.7. mennessä tästä! 

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa, ja se on tarkoitettu Mac-käyttäjille. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa. Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.