to 28.6. Creative Cloud uudet ominaisuudet

Kirjoitettu: 06.02.2018/ Koulutukset

Aika: klo 9-16. Paikka: Corellia Helsinki Oy, Vilhonkatu 5, 2. krs, Helsinki
HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille /140 € ei-jäsenille / opiskelijat ja työttömät 35 €, sisältää kahvin ja sämpylän

Ota täysi hyöty Creative Cloud -ohjelmien uusista ominaisuuksista!
 Mitä Adoben pilvistrategia tarkoittaa käytännössä? Voiko ja kannattaako käyttää tuttuja ohjelmia enää niin kuin on aina tottunut niitä käyttämään? Mitä uusia mahdollisuuksia ja työtä helpottavia ominaisuuksia viimeisimmät päivitykset tuovat käytännön tekemiseen? Päivän aikana muodostat hyvän käsityksen Creative Cloudin uusista mahdollisuuksista, saat paljon hyödyllisiä käytännön vinkkejä, joilla saat jatkossa täyden hyödyn sijoituksestasi Adoben työkaluihin

Kurssilla opit esimerkiksi:
• hyödyntämään Creative Cloud -työpöytäapplikaatiota
• synkronoimaan tiedostot CC-palveluun
• hyödyntämään Creative Cloud -kirjastoja ja tutustut Adobe Stock -palveluun
• käyttämään Typekit-kirjasimia
• hyödyntämään Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin uusimpia mahdollisuuksia

Kurssi sopii graafisen suunnittelun, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka käyttävät Adobe Creative Suite/Cloud -sovelluksia ja haluavat tietää kuinka voisivat niiden uusimpia mahdollisuuksia parhaiten hyödyntää. Parhaan hyödyn kurssista saa, jos on jo aiempaa kokemusta jonkun Creative Suite/Cloud -sovelluksen käytöstä.

Kouluttaja Juha Laamanen CEO, PARTNER, ACI.

Ilmoittaudu kurssille 20.6. mennessä tästä!

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa, ja se on tarkoitettu Mac-käyttäjille. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa. Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.