fbpx

Ammattiyhdistyksen jäsenyys

Liity oman alasi ammattiliiton jäseneksi – saat turvaa, edunvalvontaa ja koulutusta

DigiMaMan jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin etuihin ja palveluihin kuten asiantuntija-apuun sekä lakimies- ja oikeusapuun, ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan, ammatillisiin koulutuksiin, erilaisiin alennuksiin sekä ulkomailla voimassa olevaan matkavakuutukseen. Jäsenenä saat turvaa ja tukea vaihteleviin työelämän tilanteisiin sekä aina ajankohtaisen tiedon mm. palkkasuosituksista, jäseneduista ja alan muutoksista.

Lue lisää jäseneduista tästä

DigiMaMa on digimedian, markkinointiviestinnän, tietoalan, pelialan, muotoilun sekä muiden luovien alojen ammattiyhdistys – jäseniimme lukeutuu monipuolisesti ammattilaisia aina graafisista suunnittelijoista copywritereihin, pelisuunnittelijoista web developereihin, esinemuotoilijoista sisustussuunnittelijoihin ja monia, monia muita.

Jäsenyys ja eri jäsentyypit

DigiMaMan jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO:n kautta tästä. Jäsenmaksu laski vuoden 2018 alussa ja on nyt 1,37 prosenttia siitä bruttopalkasta, josta ennakonpidätys toimitetaan. Jäsenmaksu on kuitenkin enintään 44,50 euroa kuukaudessa ja vähimmäisjäsenmaksu 10,75 euroa kuukaudessa. ERTO:n jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen – ja työttömyysturvan lisäksi hyvin monipuolisia  jäsenetujamme hyödyntämällä saat jäsenmaksullesi täyden vastineen.

Meillä on erilaisia jäsenyyksiä elämäntilanteesta riippuen niin täysipäiväisesti työelämässä oleville, yrittäjille kuin opiskelijoillekin.