fbpx

Joko näit uudet palkkasuositukset? Lue tiedote Erton sivuilta.

Yrittäjän palstan vastuuhenkilön terveiset

Kirjoitettu: 10.06.2016/ Uutiset Yrittäjille

Tämä on ensimmäinen DigiMaMan yrittäjäjäsenille räätälöity Yrittäjän palsta. Yhä useampi digimedia- tai markkinointiviestintäalalla työskentelevä toimii jo tällä hetkellä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä. Sen lisäksi moni suunnittelee sitä. Haluamme olla mukana järjestönä kehittämässä sekä jäsenistömme ammattitaitoa että valmiuksia toimia myös yrittäjänä.

Uskomme, että tästä erityisesti pienyrittäjille suunnatusta alustasta syntyy lisäarvoa sekä yrittäjyyttä suunnitteleville jäsenille että jo toimiville yrittäjäjäsenille. Haluamme toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaan myös kaikki ne, jotka haluaisivat liittyä mukaan jäseneksi, sekä tutustumaan etuihin, joita he saavat DigiMaMan jäsenenä Yrittäjän palsta -kanavalta.

Meillä on kaikilla luontainen halu tehdä työtä ja toimia itsellemme merkityksellisten asioiden puolesta.  Minulle henkilökohtaisesti yrittäjyyden ja kehityksen tiedon jakaminen on tätä. Uskon, että monelle osaajalle ja ammatinharjoittajalle yrittäminen antaa mahdollisuuden omistautua ja panostaa siihen, missä on omaa osaamista ja minkä kokee merkitykselliseksi. Siksi uskonkin, että voidaksemme hyvin, meidän tulisi enenevässä määrin ryhtyä yrittäjiksi, sillä sen avulla voimme elää itsellisesti, voimme vastata omasta elämästämme ja mahdollisesti vielä auttaa muitakin selviytymään.

Toimittuani yrittäjänä yli 25 vuotta minulla on ollut mahdollisuus tavata sekä tutustua tuhansiin yrittäjiin työni kautta. Yrityksen perustamista suunnittelevalle kysymys on olennaisen löytämisestä ja tunnistamisesta, mitä pitäisi tietää ja mitä ei. Päässä pyörii kysymyksiä ja yhteen vastauksen saatuaan, syntyy monta uutta kysymystä. Tietoa yrittämisestä ei koskaan tunnu olevan tarpeeksi ja sitä kautta yrittäjyyttä ammattina pohtivalle syntyykin epävarmuutta.
Olen iloinen, kun minulle on tarjoutunut mahdollisuus rakentaa DigiMaMan jäsenille täysin uusi kokonaisuus, jossa pyrin tarjoamaan tietoa yrittäjyyden eri osa-alueilta, sekä ajatuksia ja vinkkejä yrityksen toimintaan. Viikottain tällä kanavalla julkaistaan blogi, jossa pureudutaan johonkin yrittäjyyteen liittyvään osa-alueeseen.  Lisäksi kuukausittain esittelemme ”Kuukauden kasvot”, jossa yksi yrittäjäjäsenemme esittäytyy. Nämä esittelyt aloitamme heti kesälomien jälkeen elokuussa.
Toivon, että kykenen synnyttämään sinulle alustan, jota voit käyttää oman toiminnan kehittämisen pohjana. Tervetuloa mukaan toimintaan – tavataan kentällä!

Jaana Villanen
Yrittäjän palstan Spokeperson