fbpx

Yrittäjälle sopiva liitto

Uudistamme palveluitamme yrittäjille vastaamaan paremmin nykyhetken tarpeita. Muutokset toteutetaan 2019 ensimmäisen puoliskon aikana!

Valitse toimintaasi paras liitto: tukea ja tapahtumia!

Yrittäjäksi ryhtyminen saattaa olla yksi elämän käännekohdista. Uudessa tilanteessa on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään sopivaa yhteistyökumppania, jonka kanssa jatkaa matkaa.

Liitossamme ERTO:ssa tunnetaan alan edunvalvonnan ja työelämän kiemurat.

Yrittäjäjäsenenä maksat jäsenmaksua 20 € kuukaudessa ja saat siihen sekä ammattiliitto ERTO:n että ammattiyhdistys DigiMaMan jäsenedut. Yrittäjäjäsenenä sinulle kuuluvat erikseen vielä yrittäjille räätälöidyt edut kuten yrittäjäkoulutus, yhteistyökumppaneiden alennukset jne.

Liity jäseneksi.

Tervetuloa mukaan!

Miten yrittäjä hyötyy DigiMaMan jäsenyydestä?

Sen lisäksi, että ajamme jäsentemme etuja ja välitämme alaa koskevia tietoja, tarjoamme myös muita arvokkaita jäsenetuja:

1) Mahdollisuus osallistua räätälöityyn koulutukseen, jossa kehitetään
valmiuksiasi yrittäjänä toimimiseen. Voit osallistua tähän koulutukseen ainoastaan DigiMaMan jäsenenä, nyt erityisen edulliseen hintaan. Katso seuraava koulutus tästä.

2) Tukea ja neuvoja mentorointipalvelumme kautta.
Lue lisää mentorointipalveluistamme tästä.

3) Uutisia ja alakohtaista tietoa säännöllisesti
Jäsenenämme sinulla on aina ajankohtaisimmat alan uutiset ja informaatio ulottuvilla. Tutustu tuoreimpiin julkaisuihimme ja Yrittäjän palstaan tästä. Yrittäjän palsta on yrittäjäjäsenillemme suunnattu lisätuki yrittäjänä toimiseen.

4) Pääsy tapahtumiimme
DigiMaMalaisena voit osallistua ja olla mukana tapahtumissamme, jotka ovat tarjolla vain jäsenillemme. Osa on maksuttomia ja osa maksullisia, mutta kaikissa verkostoidutaan ja kehitetään omaan ammatillista osaamista. Katso seuraava tapahtumamme tästä.

5) Verkostoituminen
Jäsenenä tutustut muihin DigiMaMan jäseniin mm. Kuukauden kasvot -palstan ja muiden kanavien kautta.