Adobe Lightroom peruskurssi 2.9. Turussa

Kirjoitettu: 13.08.2017/ Koulutukset Uutisia ja Ajankohtaista

Paikka: Aitiopaikka, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku
HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille /130 € ei-jäsen, sisältää kevyen lounaan. Ilmoita ruoka-allergiat.

Kurssilla perehdytään Adobe Lightroomin keskeisiin ominaisuuksiin mm.: – asetukset ja käyttöönotto – käyttöliittymä – kuvien arkistointi ja hakusanoitukset – laajojen kuvamäärien järjestely ja kuvien löytäminen, arkistojen sijainnit – kuvan perussäädöt: valoisuus, sharpen, dehaze yms. – panoraamat ja HDR-kuvat suoraan Lightroomissa – tarvittaessa kuvien esittäminen kartalla, GPS-informaation lisääminen kuviin sekä web- gallerian tekeminen – multimediaesityksen luominen kuvia, videota, tekstiä ja musiikkia yhdistämällä

Kurssilla käytetään omia koneita. Kurssilla käytetään Adoben Lightroom CC:tä. Muita versioita Lightroomista ei tueta. Opettajana toimii Mikael Suomela. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa.

Ilmoittaudu 28.8.2017 mennessä tästä!

Peruutusehdot

Koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Palautamme maksun vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen sen alkua. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.