fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Koulutukset

Animate CC-koulutus Helsingissä

Tapahtumapaikka: Corellia, Vuorikatu 20 A (1. krs), 00100 Helsinki

Flash Professional on nyt Adobe Animate CC! Ota aimo harppaus staattisista still-kuvista inspiroiviin bannereihin! Animate CC on työkalusi, kun haluat luoda vuorovaikutteisia animaatioita useisiin käyttöympäristöihin: se on kattava työkalu ilmaisuvoimaisten web-animaatioiden, bannereiden ja interaktiivisen sisällön tuottamiseen. Päivän kurssilla perehdymme Adobe Animate CC -ohjelman käyttöön ja tarvittaviin ominaisuuksiin erityisesti mainosbannereiden valmistuksessa.

Hyödynnä aikaisempi Flash-osaamisesi HTML5-bannereiden tuotannossa. Adobe Animate CC on käyttöliittymältään kuin Flash Professional, mutta parannelluin ominaisuuksin. Merkittävin uudistus lienee parantunut julkaisu HTML5 canvas -elementtinä. Myös piirto-ominaisuuksia on parannettu, ja lisäksi Adobe Stock- ja CC-kirjastojen integrointi tehostavat työnkulkua. Aiemmin Flashia käyttäneet saavat tällä kurssilla sekä hyvän kertauksen että uudet ominaisuudet ja animaationoviisit puolestaan tehokkaan pikakurssin bannerituotannossa tarvittaviin perusominaisuuksiin.

Kurssilla opit ymmärtämään HTML5-muodossa julkaistavien bannereiden ominaisuudet ja vaatimukset sekä valmistelemaan Animatella tekemäsi bannerin julkaisukuntoon. Opit lisäksi toteuttamaan aineisto-ohjeiden mukaisesti julkaistavan bannerin ja liittämään siihen tarvittavat clickTag-koodit julkaisun jälkeen. Kurssilla opit esimerkiksi: Käyttöliittymä ja työkalut Luomaan yksinkertaisia animaatioita Tuomaan kuvia muista ohjelmista Muokkaamaan tekstiä ja käyttämään web-fontteja Julkaisemaan sisällön HTML5-muodossa Ymmärtämään saamiasi aineisto-ohjeita

Animate CC -koulutus on suunnattu kaikille, jotka toteuttavat mainosbannereita eri käyttöympäristöihin. Koulutus on tarkoitettu erityisesti aiemmin Adobe Flash Professional -sovellusta käyttäneille, mutta kurssilla pärjää kyllä, vaikka Flash ei tuttu olisikaan. Kurssi sopii erinomaisesti esimerkiksi printtigraafikoille, ilmoitusvalmistajille tai markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka toteuttavat työssään web-bannereita.

Kouluttajana kurssilla Kari Selovuo, Partner, ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor

Hinta: DigiMaMan jäsenet 80 €, opiskelijat ja työttömät 40 € (opiskelija/työtön valitsevat ilmoittautumislomakkeesta kohdan opiskelija). Sisältää kahvin ja sämpylän. Ilmoita lisätiedoissa mahdollisista ruokarajoituksistasi.

Peruutusehdot

Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.