fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Koulutukset

Askeleet asiantuntijablogiin – työpaja kirjoittajille ke 19.2. Tampereella

Tampere ke 19.2.2020 klo 9–12.30, Fennia (Rautatienkatu 21, käynti Rongankadun puolelta) 

Asiantuntijablogiin kirjoittaminen on loistava tapa tehdä sekä omaa että työnantajan asiantuntemusta näkyväksi verkossa. Mutta miten blogitekstejä oikein saisi kirjoitettua, kun julkaisemisen rima on pilvissä ja kalenteri täynnä niitä oikeitakin töitä?

Askeleet asiantuntijablogiin -työpajassa opit selkeän askel askeleelta -mallin, joka helpottaa blogitekstien kirjoittamista. Työpajassa teemme ajatustyötä blogin perustan kirkastamiseksi, jalostamme ideoita timanttisiksi aiheiksi ja teemme suunnitelman tulevasta tekstistä. Lisäksi työpajassa käsitellään keinoja tekstin tuottamisen helpottamiseksi, tekstin aloitusta ja otsikointia sekä selkeää ja ymmärrettävää kieltä. Työpajassa pääset työstämään omaa teksti-ideaasi aihioksi. Ota mukaasi kirjoitusvälineet ja ajatus siitä, mistä voisit kirjoittaa omaan, verkostosi tai työpaikkasi blogiin.  

Koulutuksen jälkeen:

  • ymmärrät, mitä hyötyä saat kirjoittamalla omasta työstäsi ja osaamisestasi 
  • tiedät, miksi ja miten tekstin sisältö tuodaan lähelle lukijaa
  • ymmärrät, miksi blogitekstissä tärkein pitää kertoa ensin
  • muistat välttää erikoistermejä ja hankalia lauserakenteita
  • tiedät, kuinka valkoisen paperin kammo taklataan
  • olet aiempaa varmempi ja motivoituneempi bloggaaja
  • olet tehnyt alustavan aihion omasta blogitekstistäsi 

Kouluttajat Mari Valkonen (Tampere)/Sanna Sevänen (Helsinki) ovat kokeneita kirjoituskouluttajia ja toimittajia digiajan kirjoituskoulu Kiteestä. Työelämän kirjoituskoulutuksiin erikoistunut Kide tarjoaa koulutuksia sekä organisaatioille että yksittäisille kirjoittajille livenä ja verkossa. 

Tervetuloa mukaan! Kummallekin kurssille on vain 15 paikkaa. 

Hinta: DigiMaMan jäsenet 50 €, opiskelijat ja työttömät 40 € (opiskelija/työtön valitsevat ilmoittautumislomakkeesta kohdan opiskelija), EI-jäsen 100 €.

Ilmoittaudu Tampereen koulutukseen 12.2.2020 mennessä tästä.

Peruutusehdot: Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.