fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Koulutukset

CC-uudet ominaisuudet Photoshop, InDesign ja Illustrator, Helsinki

Tapahtumapaikka: Corellia, Vuorikatu 20 A (1. krs), 00100 Helsinki

Mitä Adoben pilvistrategia tarkoittaa sinulle käytännössä? Kannattaako sinun käyttää tuttuja ohjelmia enää niin kuin olet aina tottunut niitä käyttämään? Mitä uusia mahdollisuuksia ja työtäsi helpottavia ominaisuuksia viimeisimmät päivitykset tuovat käytännön tekemiseen?

Kurssipäivän aikana muodostat hyvän käsityksen Creative Cloudin uusista mahdollisuuksista ja saat jatkossa täyden hyödyn sijoituksestasi Adoben työkaluihin. Kurssin sisältö on päivitetty viimeisimpien uutuuksien tasolle marraskuussa 2018 (CC2019). Mukana siis kaikki viimeisimmät uudet ominaisuudet. Kurssilla opit esimerkiksi:

  • Hyödyntämään Creative Cloud -työpöytäapplikaatiota
  • Synkronoimaan tiedostot CC-palveluun
  • Hyödyntämään Creative Cloud -kirjastoja ja tutustut Adobe Stock -palveluun
  • Käyttämään Typekit-kirjasimia
  • Hyödyntämään Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin uusimpia mahdollisuuksia
  • Saat lisäksi paljon hyödyllisiä käytännön vinkkejä

Kurssi sopii graafisen suunnittelun, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka käyttävät Adobe Creative Suite/Cloud -sovelluksia. Parhaan hyödyn kurssista saat, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta jonkun Creative Suite/Cloud -sovelluksen käytöstä. 

Kouluttajana Juha Laamanen CEO, PARTNER, ACI

Hinta: DigiMaMan jäsenet 80 €, opiskelijat ja työttömät 40 €  (opiskelija/työtön valitsevat ilmoittautumislomakkeesta kohdan opiskelija).

Sisältää kahvin ja sämpylän. Ilmoita lisätiedoissa mahdollisista ruokarajoituksistasi. 

Peruutusehdot

Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.