fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Koulutukset

Yrittäjäkoulutus freelancereille, yrittäjille ja kevytyrittäjille 20.4.–30.10.2020

Mietityttääkö oman työn hinnoittelu? Entä freelancerin talousasiat tai oman osaamisen markkinointi? Kaipaatko mentoria? DigiMaMa, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Ukko.fi järjestävät yhdessä yrittäjäkoulutuksen, joka toteutetaan etäkoulutuksena! Opiskelu on suunniteltu niin, että se onnistuu työn ohessa.

Hakulinkki koulutukseen tässä.

Huom! Hakuaika muuttunut. Hakuaika päättyy 30.3.2020 ja etähaastattelut koulutukseen pidetään 1.4. Paikat täytetään valintajärjestyksessä, joten ole nopea.

Koulutus on suunnattu freelancereille, laskutuspalvelujen kautta toimiville asiantuntijoille ja toiminimiyrittäjille, jotka haluavat kehittää yrittäjäosaamistaan. Koulutus on räätälöity DigiMaMan jäsenten ja Ukko.fin käyttäjien tarpeisiin. Koulutuksen keskeisinä teemoina ovat oman osaamisen markkinointi ja kannattavan toiminnan rakentaminen, lisäksi perehdytään tekijänoikeuksiin. Koulutuksen yhteydessä on myös mahdollista pohtia omia mahdollisuuksia ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi ja sinulla on tästä myös mahdollista pyrkiä suorittamaan yrittäjän ammattitutkinto.

Oppimisprosessi muodostuu lähipäivistä ja omaan yritystoimintaan laadittavasta markkinointisuunnitelmasta ja taloudellisista laskelmista. Koulutus käynnistyy kaikille yhteisellä starttipäivällä 20.4.2020 klo 10–15. Muihin lähipäiviin on mahdollista osallistua joko lähiopetuksena tai verkon välityksellä.

Tutkinto

Koulutuksen aikana suoritetaan osatutkinto yrittäjän ammattitutkinnosta (myynti ja markkinointi sekä taloushallinto -tutkinnon osat). Osaaminen osoitetaan näyttöinä omassa yritystoiminnassa (esimerkiksi markkinointisuunnitelman ja -budjetin laatiminen, palvelujen tuotteistaminen, taloudelliset laskelmat). Koulutuksesta saa myös konkreettisia työkaluja toiminnan suunnitteluun.

Sisältö

ma 20.4.2020 Starttipäivä: Yrityksen toimintaympäristö ja liiketoiminnan suunnittelu

 • Yrityksen toimintaympäristön nykytilan ja kehityssuuntien arviointi
 • Liiketoiminnan logiikka ja kilpailukyky
 • Brändäys
 • Yrityksen asiakas- ja verkostosuhteet

ma 1.6.2020 Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu

 • Oman osaamisen tuotteistaminen
 • Asiakasymmärrys, asiakasprofiilit ja palvelupolku
 • Palvelumuotoilun menetelmät
 • Tekijänoikeuksiin perehtyminen

to 13.8.2020 Talouden ymmärtäminen, kassanhallinta

 • Talouden nykytilan analysointi kirjanpidon datasta
 • Budjetointi ja kassavirta
 • Hinnoittelu

ke 16.9.2020 Markkinoinnin suunnittelu

 • Markkinoinnin suunnittelu
 • Markkinointikello
 • Markkinointibudjetti

Miten mukaan ja mitä maksaa?

Koulutukseen hakeudutaan TAKKin nettisivujen kautta

Kerro hakemuksessa lyhyesti, miksi juuri sinut kannattaa valita mukaan koulutukseen. Koulutus on sivutoimista omaehtoista opiskelua. Koulutuksen hinta on 100 € (arvonlisäveroton koulutuspalvelu). Koulutusta rahoittaa myös Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Huom! Digimaman jäsenen on mahdollisuus hakea stipendiä koulutukseen. Hakemukset info @ digimama.fi

Mikäli toimit päätoimisena yrittäjänä, kysy mahdollisuudestasi osallistua koulutukseen yrittäjän oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksessa saat mentoriksesi toisen yrittäjän.

Lisätiedot

TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, www.takk.fi
HiOMO koulutussuunnittelija
Tuija Pohjansaari-Kirmo
puh. 044 7906 434
tuija.pohjansaari-kirmo@takk.fi

Kouluttaja
Sirpa Mertaniemi
sirpa.mertaniemi@takk.fi
puh. 044 7906 146