Final cut pro työkäyttöön 11.11. Turussa

Kirjoitettu: 17.08.2017/ Koulutukset Uutisia ja Ajankohtaista

Lounatuulet Yhteisötalo ry Läntinen Pitkäkatu 33, TURKU

HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille /130 € ei-jäsenille, sisältää lounaan.

Kurssilla tutustutaan Final Cut Pro X:n peruskäyttöön erityisesti markkinoinnin näkökulmasta. Kurssille tarvitaan mukaan oma kone ja laite (iPhone tai kamera) jolla voi kuvata.

Tutustumme raakamateriaalin tuomiseen ja organisoimiseen FCPX:n sisällä: nimeäminen, merkkaaminen ja avainsanojen käyttö. Harjoittelemme raakamateriaalin siirtämistä eri kovalevyille FCPX:n kanssa ja eri kovalevyjen sekä FCPX-kirjastojen käyttöä FCPX:ssä.

Teemme harjoitusprojekteja ja editoimme videoklippejä aikajanalla. Käsittelemme kuvan valoisuutta ja värejä sekä lisäämme tekstiä projektiin. Muokkaamme äänenvoimakkuutta ja lisäämme ääntä sekä tehosteääniä projektiin. Tarkoituksena on tällä kurssilla harjoitella hyvin lyhyiden markkinointivideoiden leikkaamista FCPX:llä.

Tämän jälkeen harjoittelemme valmiin projektin eli videon viemistä eri palveluihin tai tulostamista kovalevylle.

Kurssilla käytetään omia koneita. Kurssilaisilla tulee olla mukanaan kuulokkeet. Opettajana toimii Mikael Suomela. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa.

 

Peruutusehdot

Koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Palautamme maksun vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen sen alkua. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.