Lightroom-peruskurssi Tampereella 16.12.2017

Kirjoitettu: 17.08.2017/ Koulutukset Uutisia ja Ajankohtaista

Tampereen kesäyliopisto Yliopistonkatu 60 A (4. kerros) Klo 10.30-16.30

HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille /130 € ei-jäsenille, sisältää kahvin ja sämpylän tai kevyen lounaan.

Kurssilla perehdytään Adobe Lightroomin keskeisiin ominaisuuksiin mm.: – asetukset ja käyttöönotto – käyttöliittymä – kuvien arkistointi ja hakusanoitukset – laajojen kuvamäärien järjestely ja kuvien löytäminen, arkistojen sijainnit – kuvan perussäädöt: valoisuus, sharpen, dehaze yms. – panoraamat ja HDR-kuvat suoraan Lightroomissa – tarvittaessa kuvien esittäminen kartalla, GPS-informaation lisääminen kuviin sekä web- gallerian tekeminen – multimediaesityksen luominen kuvia, videota, tekstiä ja musiikkia yhdistämällä

Kurssilla käytetään omia koneita. Kurssilla käytetään Adoben Lightroom CC:tä. Muita versioita Lightroomista ei tueta. Opettajana toimii Mikael Suomela. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa.

Ilmoittaudu viimeistään 10.12. tästä.

 

Peruutusehdot

Koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Palautamme maksun vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen sen alkua. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.