WordPress-jatkokurssi: WordPressin pluginit, varmuuskopioitin yms. Turussa 9.12.2017

Kirjoitettu: 17.08.2017/ Koulutukset

Klo 10.30–16.30 Lounatuulet Yhteisötalo ry Läntinen Pitkäkatu 33, TURKU

HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille /130 € ei-jäsenille, sisältää lounaan.

Asenna ja muokkaa WordPress omanlaiseksi. Tutustumme WordPressin käyttöönottoon omalla palvelimella: perusasennus ja yleisten aliohjelmien eli pluginien käyttöönotto.

Keskustelemme, mitä kannattaa tehdä saadakseen WordPressistä jouhevan alustan niin neittisaitin lukijoille kuin tekijöille, sekä keskustelemme WordPressin perusturvallisuudesta ja joistain turvallisuuteen liittyvistä plugineista. Keskustelemme valmiista ulkonäöistä nettisaitille (eli WordPressin teemoista) ja niiden pienimuotoisesta muokkaamisesta.

Käymme läpi joitain tapoja tehdä varmuuskopio omasta WordPress-asennuksesta.

Opetuksen sujuvuuden vuoksi kurssilla käytetään palvelimena ainoastaan Homppuhotellia, joka on Apple-käyttäjät ry:n jäsenmaksuun (35 €/vuosi) sisältyvä web-hotelli. Kurssilla käytetään omia koneita. Opettajana toimii Mikael Suomela. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa.

Ilmoittaudu viimeistään 1.12.2017 tästä.

Peruutusehdot

Koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Palautamme maksun vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen sen alkua. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.