fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Koulutukset

Yrittäjäkoulutus freelancereille ja kevytyrittäjille

Onko sinulla osaamista, jota joku voisi olla halukas ostamaan? Haluatko löytää keinot päästä tekemään sitä mistä tykkäät ja oppia markkinoimaan omaa osaamistasi yrittäjyyden keinoin? Voit olla esim. freelancer, kevytyrittäjä, sivutoiminen yrittäjä tai yritystoiminnan alkuvaiheessa oleva päätoiminen yrittäjä osallistuessasi tähän koulutukseen.

Koulutuksen tärkein tavoite on oppia markkinoimaan omaa osaamistasi monipuolisin keinoin, kiteyttää liikeideasi ja kohdentaa markkinointisi oikealle kohderyhmälle. Markkinoinnistasi tulee suunnitelmallisempaa ja tehokkaampaa. Lisäksi opit ymmärtämään talouden perusasioita paremmin. Koulutus on räätälöity DigiMaMan jäsenten ja Ukko.fin käyttäjien tarpeisiin.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus suunnata jatkopolulle, joka tuo sinulle lisävalmiuksia oman yrityk-
sen perustamiseen ja sinulla on mahdollisuus suorittaa koko yrittäjän ammattitutkinto. Sinun ei tarvitse ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi tai perustaa yritystä. Voit pohtia rauhassa eri vaihtoehtoja koulutuksen aikana.

Oppimisprosessi muodostuu lähipäivistä ja lähipäivien välissä tapahtuvista ryhmätöistä, joiden aikana pääset sparrailemaan muiden samassa tilanteessa olevien samanhenkisten opiskelukollegoiden kanssa. Lisäksi lähipäivien välissä tehdään tehtäviä, jotka liittyvät oman bisneksesi suunnitteluun. Esimerkkeinä omaan yritystoimintaan laadittava markkinointisuunnitelma ja taloudelliset laskelmat.

Koulutus käynnistyy kaikille yhteisellä startti- ja verkostoitumispäivällä 27.10.2020 klo 9–13. Muut opiskelupäivät pidetään klo 9–15 ja niihin on mahdollista osallistua joko lähi- tai etäopiskeluna Team-
sia hyödyntäen.

Hae mukaan TAKKin sivuilla!