fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Tapahtumat ja koulutukset

Koulutukset

Yrittäjäkoulutus freelancereille ja kevytyrittäjille

Onko sinulla osaamista, jota joku voisi olla halukas ostamaan? Haluatko löytää keinot päästä tekemään sitä mistä tykkäät ja oppia markkinoimaan omaa osaamistasi yrittäjyyden keinoin?

Lue lisää

Tapahtumat / Uutiset

MarkkinointiKollektiivin Aamukahviseura tulee taas 25.8.

Seuraavat aamukahvit hörpätään tiistaina 25.8. kello 8.30 ja aiheena on Onnistuneet digitaaliset kohtaamiset, vieraana Ilkka Mäkitalo Howspacelta. 

Lue lisää

Koulutukset

Toukokuussa tekijänoikeusteema: IPR-koulutus verkossa – tiedätkö tarpeeksi aineettomista oikeuksistasi?

Luovaa työtä tekevä henkilö tuottaa sisältöjä, jotka ovat tyypillisesti yhden tai useamman aineettoman oikeuden (IPR) piirissä. Kun näitä sisältöjä tai niihin liittyvää työtä myydään asiakkaille tai toimeksiantajalle, niin se mitä asiallisesti myydään on usein juuri käyttöoikeuksia tai omistusoikeuksia näihin IPR:n kattamiin sisältöihin.

Lue lisää

Koulutukset

Yrittäjäkoulutus freelancereille, yrittäjille ja kevytyrittäjille 20.4.–30.10.2020

Koulutus on räätälöity DigiMaMan jäsenten ja Ukko.fin käyttäjien tarpeisiin. Koulutuksen keskeisinä teemoina ovat oman osaamisen markkinointi ja kannattavan toiminnan rakentaminen, lisäksi perehdytään tekijänoikeuksiin. Koulutuksen yhteydessä on myös mahdollista pohtia omia mahdollisuuksia ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi ja sinulla on tästä myös mahdollista pyrkiä suorittamaan yrittäjän ammattitutkinto.

Lue lisää

Koulutukset

Askeleet asiantuntijablogiin – työpaja kirjoittajille, verkkokoulutus

Helsinki ti 7.4.2020 klo 12.30–16, koulutus järjestetään verkkokoulutuksena Asiantuntijablogiin kirjoittaminen on loistava tapa tehdä sekä omaa että työnantajan asiantuntemusta näkyväksi verkossa. Mutta miten blogitekstejä oikein saisi kirjoitettua, kun julkaisemisen rima on pilvissä ja kalenteri täynnä niitä oikeitakin töitä? Askeleet asiantuntijablogiin -työpajassa opit selkeän askel askeleelta -mallin, joka helpottaa blogitekstien kirjoittamista. Työpajassa teemme ajatustyötä blogin perustan […]

Lue lisää

Koulutukset

Pe 13.3. klo 9-16: Verkkosivujen saavutettavuus – web accessibility

Tapahtumapaikka: Corellia, Vuorikatu 20 A (1. krs), 00100 Helsinki pe 13.3.2020 klo 9:00 – 16:00 Kaikille käyttäjille saavutettavat verkkosivut Verkkosivut ja palvelut ovat keskeisessä roolissa arkea ja niiden tulee olla yhtäläisesti kaikkien käyttäjien käytettävissä. Julkisten verkkopalveluiden osalta syksyllä 2016 hyväksytty EU-direktiivi edellyttää jäsenmaiden sisällyttävän 23.9.2018 mennessä lainsäädäntöönsä säädökset, joiden mukaan verkkopalveluiden tulee olla jokaiselle saavutettavissa. Tämän […]

Lue lisää

Tapahtumat

Luovan suunnittelun huipputapahtuma lähestyy!

Huiput Creative Festival tarjoaa innostavia ideoita ja kohtaamisia sekä uusia näkökulmia alan ammattilaisille, asiakkaille ja kaikille luovasta suunnittelusta kiinnostuneille. Huiput Creative Festival (ent. Vuoden Huiput Festival) tuo Clarion Hotel Jätkäsaareen joukon luovan suunnittelun kansainvälisiä kärkinimiä. Vuoden teemana on POSITIIVISUUS. Pääpuhujiksi tapahtumaan saapuvat graafisen suunnittelun suurnimi David Carson sekä newyorkkilainen designguru Debbie Millman, joka on perustanut Design Matters -podcastin. Typografian ystäviä […]

Lue lisää

Koulutukset

Askeleet asiantuntijablogiin – työpaja kirjoittajille ke 19.2. Tampereella

Tampere ke 19.2.2020 klo 9–12.30, Fennia (Rautatienkatu 21, käynti Rongankadun puolelta)  Asiantuntijablogiin kirjoittaminen on loistava tapa tehdä sekä omaa että työnantajan asiantuntemusta näkyväksi verkossa. Mutta miten blogitekstejä oikein saisi kirjoitettua, kun julkaisemisen rima on pilvissä ja kalenteri täynnä niitä oikeitakin töitä? Askeleet asiantuntijablogiin -työpajassa opit selkeän askel askeleelta -mallin, joka helpottaa blogitekstien kirjoittamista. Työpajassa teemme […]

Lue lisää

Koulutukset

HTML- ja CSS-tekniikat Helsingissä PE 14.2.2020

HTML-perusteiden kurssi verkkojulkaisijoille.

Lue lisää

Koulutukset

CC-uudet ominaisuudet Photoshop, InDesign ja Illustrator, Helsinki

Mitä Adoben pilvistrategia tarkoittaa sinulle käytännössä? Kannattaako sinun käyttää tuttuja ohjelmia enää niin kuin olet aina tottunut niitä käyttämään? Mitä uusia mahdollisuuksia ja työtäsi helpottavia ominaisuuksia viimeisimmät päivitykset tuovat käytännön tekemiseen?

Lue lisää

Koulutukset

Animate CC, Helsinki

Ota aimo harppaus staattisista still-kuvista inspiroiviin bannereihin! Animate CC on työkalusi, kun haluat luoda vuorovaikutteisia animaatioita useisiin käyttöympäristöihin: se on kattava työkalu ilmaisuvoimaisten web-animaatioiden, bannereiden ja interaktiivisen sisällön tuottamiseen.

Lue lisää

Tapahtumat

Syyskokous ja luento strateginen markkinointi la 30.11.2019 Helsingissä

MITÄ IHMETTÄ SE PALJON PUHUTTU STRATEGINEN MARKKINOINTI ON? Tähän kysymykseen vastaa luennossaan EMBA, MTi Markku Vierula DigiMaMan sääntömääräisessä syyskokouksessa la 30.11.2019 Ostrobotnian juhlakerroksessa, os. Museokatu 10, Helsinki Siispä tervetuloa ohjelmalliseen syyskokoukseen, johon osallistuneille DigiMaMa maksaa jäsentensä edestakaiset matkat Helsinkiin halvimman kulkuneuvon mukaan sekä aamupalan ja kokouslounaan. ILMOITTAUTUMINEN 21.11. mennessä tästä linkistä! Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitukset. […]

Lue lisää

Koulutukset

HTML ja CSS jatkokurssi, Helsinki

HTML ja CSS kehittyvät nopeasti ja selaimet ovat alkaneet tukemaan uusia ominaisuuksia, joiden avulla verkkosivujen toteuttaminen voidaan tehdä aiempaa fiksummin. CSS -kieleen on tullut uusia asemointitekniikoita, valitsimia ja mittayksiköitä.

Lue lisää

Koulutukset

Avaimet asiantuntijan someviestintään -työpaja, Oulu

Koulutuksen tavoitteena on tukea osallistujia oman asiantuntijaprofiilin rakentamisessa/vahvistamisessa ja antaa eväitä vaikuttavaan viestintään somessa.

Koulutus kannustaa asiantuntijoita viestimään omalla äänellä ja antaa siihen liittyen malliesimerkkejä. Koulutus on luonteeltaan keskusteleva/aktivoiva.

Lue lisää

Koulutukset

Avaimet asiantuntijan someviestintään -työpaja, Jyväskylä

Koulutuksen tavoitteena on tukea osallistujia oman asiantuntijaprofiilin rakentamisessa/vahvistamisessa ja antaa eväitä vaikuttavaan viestintään somessa.

Koulutus kannustaa asiantuntijoita viestimään omalla äänellä ja antaa siihen liittyen malliesimerkkejä. Koulutus on luonteeltaan keskusteleva/aktivoiva.

Lue lisää

Koulutukset

Ota kaikki hyöty irti piirtopöydästä -koulutus Helsingissä

Sopivan piirtoalustan valinta: Miksi käyttäisin piirtoalustaa?
Kurssilla opetellaan Wacomin tuotteita.

Lue lisää

Tapahtumat

Tule kanssamme SuomiAreenaan 17. heinäkuuta

DigiMaMa ja ERTO ottavat jälleen osaa Suomen suurimpaan yhteiskunnalliseen keskustelutapahtumaan, SuomiAreenaan. DigiMaMa on SuomiAreenassa herättelemässä keskustelua työn merkityksellisyyden lisääntymisestä ja oman työn tuunaamisesta.

Lue lisää

Tapahtumat

Kevätkokous ja perhepäivä Vantaalla

Tervetuloa koko perheen voimin mukaan DigiMaMan kevätkokoukseen, joka pidetään Vantaalla, Fazer Experience -vierailukeskuksessa, osoitteessa Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Lue lisää

Tapahtumat

Annual Spring Meeting and Family Day in Vantaa

We welcome you along with your family to join us at DigiMaMa’s annual spring meeting, which will be held in Vantaa at Fazer Experience – Visitors Center, address Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Lue lisää

Koulutukset

Animate CC-koulutus Helsingissä

Flash Professional on nyt Adobe Animate CC! Ota aimo harppaus staattisista still-kuvista inspiroiviin bannereihin!

Lue lisää

Tapahtumat

Markkinointiklubi Tampere, Crazy Town

Mitä sinä muuttaisit markkinoinnissa? Tule keskustelemaan muiden alan tekijöinen kanssa kahvikupin ääreen. Myös mahdollista osallistua etänä!

Lue lisää

Koulutukset

Päivitä omat someviestinnän taidot ja tiedot Turussa

Tule tutustumaan uusimpiin sometrendeihin, algoritmien muutoksiin ja opi mittaamaan tuloksia!

Lue lisää

Koulutukset

Ke 16.1.2019  klo 17-20: LinkedIn asiantuntijan käytössä -jatkokurssi

Tällä kurssilla keskitytään oppimaan uusia toiminnallisuuksia LinkedInissä, joilla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi luovilla ja ICT-aloilla.

Lue lisää

Koulutukset

To 13.12.2018 klo 17-20: LinkedIn-peruskurssi

LinkedIn on maailman suurin ammattilaisten verkosto, josta voit löytää uusia kontakteja tai jopa uuden työn sekä verkostoitua. Jos sinulla ei vielä ole LinkedIn-profiilia, tule tälle kurssille!

Lue lisää

Koulutukset

Pe 30.11.2018 klo 9–13: Ota kaikki hyöty irti piirtopöydästä

Kurssilla opetellaan Wacomin tuotteita, niiden asentamista, järjestelmäasetusten säätämistä ja käyttöä Adoben Photoshopin ja Illustratorin kanssa.

Lue lisää

Tapahtumat

Vuosikokous Helsingissä la 24.11. – Ensi vuoden suunnittelua ja luento markkinointitekstien kamaluuksista

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja päättämään ensi vuodesta Digimedian, markkinointiviestinnän ja tietoalan ammattilaiset DigiMaMa ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa. Ennen virallista kokousta saamme kuulla hyväntuulisen katsauksen markkinointitekstien kamaluuksiin.

Lue lisää

Koulutukset

Antti Karppinen: Photoshop mainoskuva -workshop, Corellia Helsinki, 7-8.11.

Kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu valokuvaaja ja kuvankäsittelijä Antti Karppinen on käytössäsi kahden päivän ajan marraskuussa, 7.-8.11. järjestettävässä mainoskuvien kuvankäsittelytyöpajassa Helsingissä. Työpajan tavoitteena on auttaa ammattimaista kuvankäsittelyä tekevät etenemään sille kuuluisalle ”seuraavalle tasolle” työssään.

Lue lisää

Tapahtumat / Yrittäjille

Inspiration market – kaksikielinen tapahtuma yrittäjille ja freelancereille 7.11.2018

A day-long, bilingual event to help you define your career or entrepreneurial path. Find contacts, get advice from professionals of various topics and find answers you had not even thought of asking. Choose between talks, workshops, personal meetings, networking and specialist appointments.

Lue lisää

Tapahtumat / Uutiset / Yrittäjille

Yrittäjän Palstan kevään tapahtumat

Aamukahvitilaisuudet on suunniteltu siten, että ne soveltuvat sekä työsuhteiselle, yrittäjyyttä suunnittelevalle että yrittäjänä toimivalle.

Lue lisää

Tapahtumat / Yrittäjille

Vahvista suunnistustaitojasi pimeässä!

Jääkö luovien alojen – esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän sekä muotoilun – voimasta osa käyttämättä työn murroksessa? Kuinka voisit parantaa edellytyksiäsi menestyä itsesi työllistäjänä tai pienyrittäjänä? Aamukahvilla keskustelemme luovan alan yrittäjyydestä ja muuttuvasta työelämästä sekä yrittäjyyden ja kasvun mahdollisuuksista ja sen esteistä.

Lue lisää

Koulutukset / Yrittäjille

Ilmainen Yrittäjäkoulutuspäivä Tampereella

DigiMaMa ja ERTO haluavat olla mukana synnyttämässä keskustelua siitä, miten yksin- ja pienyrittäjät saataisiin entistä vahvemmin pärjäämään ja menestymään kiristyvässä globaalissa kilpailussa. DigiMaMa ja ERTO haluavat tarjota sinulle, oletpa yrittäjyyttä harkitseva tai jo yrittäjänä toimiva, tilaisuuden, jossa kuulet inspiroivia yrittäjätarinoita ja näkökulmia muuttuvasta työelämästä sekä yrittäjyyden ja kasvun mahdollisuuksista ja sen esteistä.

Lue lisää

Tapahtumat / Uutiset

Tulossa: Perhepäivä Korkeasaaressa, tervetuloa kesä ja elokuu!

Tervetuloa DigiMaMan tarjoamaan ilmaiseen perhepäivään la 5.8. klo 11.30 -17.30 Korkeasaaressa!

Lue lisää

Tapahtumat / Uutiset

Mielen- ja kehonhuollon päivä, ystävän kanssa

Kehoa huoltava ja mieltä hoitava päivä kaikille DigiMaMalaisille, jotka kaipaavat pientä taukoa ja itseen pysähtymistä. Ota jäseneksi kuulumaton ystäväsi mukaan, tapahtuma on kaikille ilmainen. Halutessasi voit myös osallistua vain jompaan kumpaan osioon ja lounaalle.

Lue lisää

Tapahtumat / Yrittäjille

Yrittäjä tarvitsee kaupallista ajattelua ja toimintaa 3.4.2017

Kaikille avoin tilaisuus yrittäjyyden mahdollisuuksista ja uhista. Miksi yrittäjäjäseneksi ammattijärjestöön? 

Lue lisää

Koulutukset / Uutiset / Yrittäjille

Yrittäjyyden koulutus 2017

rittäjän ammattitutkinto on suunniteltu räätälöidysti DigiMaMan jäsenille, jotka suunnittelevat yrittäjyyttä, ovat vasta aloittaneet yrittäjinä tai ovat jo toimineet pitkään yrittäjyyden parissa.

Lue lisää