Pyynnöstä! Tehokas viikonloppukurssi 18-19.11.2017 kehittää taitojasi toimia bisneksen monitaiturina!

Kirjoitettu: 25.10.2017/ Koulutukset Tapahtumat Tapahtumia yrittäjille

DigiMaMan uusi, Tampereella toteutettava yhden viikonlopun (18-19.11.2017) mittainen kurssiviikonloppu soveltuu sekä yrittäjyyttä suunnitteleville että jo yrittäjinä toimiville. Viikonloppu sisältää ammattilaisten luentoja ja työpajatyöskentelyä, joiden avulla lisätään yrittäjyyden valmiuksia ja saadaan oivalluksia omaan toimintaan. Koulutusmateriaali sekä aamupalat ja lounas kuuluvat kurssin hintaan.

Yrityksen tai yrittäjänä menestyminen on harvoin sattumaa, vaan ennemmin se syntyy pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työskentelyn tuloksena. Joskus täysosuma syntyy puolivahingossa. Mutta jos jäämme odottelemaan tätä onnenpotkua, on vaarana, että yrityksen toiminta menee harhailuksi eikä kannattavaa liiketoimintaa synny. On tärkeää pitää ”tähtäin kohdallaan”. Markkina ei lopultakaan sinua tai liiketoimintaasi rajoita. Kyse on vain siitä, osaako yrityksesi ottaa markkinan haltuun omintakeisilla ja toimivilla tuotteilla?

Yrittäjällä on monesti mielessään satapäin ideoita, joiden työstämiseen olisi käytettävä aikaa ja vaivaa. Kuinka yrittäjänä opit ideoimaan, listaamaan ja tutkimaan niitä sekä karsimaan toimimattomat, jotta voisit viedä toimivat ideat tuotekehitykseen ja pilotoida niitä käytäntöön?

Prosessina yritystoiminta tai ideoiden kehittäminen innovaatioiksi tai kannattavaksi liiketoiminnaksi ei ole rakettitiedettä, mutta se vaatii pohtimista, ohjausta ja töitä. Juuri tähän viikonloppukurssi antaa sekä inspiroivien puheenvuorojen että osallistavien harjoitteiden avulla apuvälineitä, jotka toimivat tukenasi kehittäessäsi yritystäsi.

Viikonloppu lähtee lauantaina liikkeelle ”laittamalla kädet saveen”, jossa kartoitamme oman yrityksemme tai ideamme lähtötilannetta. Keskustelemme siitä, mitä me olemme ja kuinka pärjäämme tulevaisuudessa – millaisia taitoja toimialalla itse asiassa tarvitaan? Mitä globalisoituminen, digitalisoituminen ja kemikalisoituminen tarkoittaa yrityksen toiminnassa? Kuinka niihin voi varautua? Mistä tulevat tulevaisuuden asiakkaat ja kuinka heidät tavoitamme? Sunnuntaina sukellamme yrityksen ydintoiminnan mission, vision ja arvojen sekä siihen asetettujen tavoitteiden kartoittamiseen ja selkeyttämiseen. Kun peruselementit ovat kunnossa ja tavoitteet ovat selkeät sekä ymmärrettävästi ja tarkoituksenmukaisesti määriteltyinä, löydämme parhaita tapoja tavoitteiden ja kehittämissuunnitelmien saavuttamiseksi.

Viikonlopun koulutuskokonaisuus on paloihin, jossa jokaisen kesto on noin 45 minuuttia. Kurssilla kouluttajina toimivat mm. Jaana Villanen ja Johanna Juntunen. Näkymän tulevaisuudesta, globalisaatiosta ja sen haasteista esittelee Panu Villanen, jonka myötä heräämme uuteen maailmaan! Jokaisen luennon tavoitteena on pysäyttää sinut pohtimaan (suunnittelemaasi) yritystoimintaa – sen toimialasta tai koosta riippumatta, sen perusteita sekä sen olemassa olevien tai suunniteltujen tuotteiden erottautumistekijöitä ja menestymistekijöitä alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Jokaiseen luentoon liittyy pohdintatehtävä -ja siksi päivä on avuksi sekä niille, jotka vasta suunnittelevat yritystoimintaa ja/tai kehitystä, tai niille, jotka ovat toimineet yrittäjänä jo pitkään.

Viikonloppukurssi soveltuu myös silloin, vaikka olet jossakin muussa koulutuksessa.
Molemmat päivät alkavat kello 10 pienen aamupalan myötä ja päivät päättyvät kello 17.
Molempina päivinä sekä aamupala että lounas kuuluvat kurssin hintaan.
Kaikki osallistujat saavat itselleen IMPOSSIBLE-kehittäjän asenne-kirjan, jonka arvo on 30 €!
Tämä on tilaisuus, jota ei kannata ohittaa!
Yrittäjyyskurssiviikonlopun hinta jäsenille 100 € (sis.alv) ja ei-jäsenille 200 € ( sis.alv)
Koulutus järjestetään: Crazy Town Tampere, os. Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere
Ilmoittaudu mukaan: digimama@erto.fi

Viikonlopussa kouluttajina ovat:

Johanna Juntunen toimii kurssin lauantain luennoitsijana. Johanna on viestinnän ja markkinoinnin vahva ammattilainen herättelee sinut oivaltamaan omat mahdollisuutesi! Johanna on kokenut markkinointipäällikkö, tuotekehittäjä ja graafikko / web designer, jonka opit voit suoraan soveltaa omaan liiketoimintaasi!

Jaana Villanen toimii kurssin sunnuntain luennoitsijana. Jaana on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan, joista viimeiset 9 vuotta kouluttajana, kehittäjänä ja arvokonsulttina. Hän on toiminut yrityksen kehittämisen ja muutosvalmennuksen äärellä jo vuosia ja antaa runsaasti käytännön vinkkejä koulutuspäivässä.

Lisäksi molemmissa päivissä on käytännönläheinen esimerkkicase, jonka saat yllätyksenä!