fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Tapahtumat

Kevätkokous ja perhepäivä Vantaalla

Tervetuloa koko perheen voimin mukaan DigiMaMan kevätkokoukseen la 18.5. klo 10.45–14,  joka pidetään Vantaalla, Fazer Experience -vierailukeskuksessa, osoitteessa Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Ohjelma:

klo 10:45 saapuminen ja smoothietarjoilu

klo 11:00 DigiMaMa ry:n sääntömääräinen kevätkokous

02. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

03. Kokouksen järjestäytyminen

04. Kokouksen menettelytavoista päättäminen

05. Esityslistan hyväksyminen

06. Käsitellään DigiMaMa ry:n toimintakertomus vuodelta 2018

07. Käsitellään DigiMaMa ry:n tuloslaskelma ja tase vuodelta 2018

Käsitellään toiminnantarkastajien lausunto.

08. Päätetään tilinpäätöksen alijäämän/ylijäämän käytöstä

09. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja  muille tili- ja vastuuvelvollisille

Samaan aikaan klo 11:00 puolisoille ja lapsille mahdollisuus osallistua Suklaataiteiluun ja sokkomaisteluun, jossa kukin osallistuja saa koristeltavakseen 2 Karl Fazer suklaalevyä erilaisilla makeisilla, pähkinöillä ja kuivatuilla hedelmillä. Omat taideteokset saa mukaan ja ne pakataan lahjapakkauksiin. Sokkomaistelussa maistellaan ja arvaillaan eri suklaamakuja, oikein arvanneet palkitaan. (Min 10, max 25 osallistujaa).

klo 12:15 yhteinen lounas, ilmoitathan mahdolliset ruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä

klo 13:00 – 14:00 opastettu näyttelykierros, sisältää lahjakassin (Max 50 osallistujaa)

Saapumisohje:

Helsingin keskustasta Fazerilaan pääsee julkisilla kulkuneuvoilla noin 40 minuutissa. Kätevimmin matkaat metrolla Mellunmäkeen ja sieltä pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen linjoilla 587 ja 572K, jotka pysähtyvät aivan Fazer Vierailukeskuksen eteen. Vaihtoehtoisesti pääset myös junalla Helsingin rautatieasemalta Tikkurilan asemalle, josta jatkoyhteys bussilla nro 562 suoraan Fazerilaan. Vierailukeskuksen pääovien edustalta löytyy rajoitettu määrä 2 tunnin parkkipaikkoja. Myös kaksi sähköautoille tarkoitettua paikkaa ja niiden latauspisteet sekä kolme invapysäköintipaikkaa. Noin 300 metrin päässä sijaitsee parkkipaikat pidemmille vierailuille.

DigiMaMa maksaa jäsentensä edestakaiset matkat Vantaalle halvimman kulkuneuvon mukaan sekä kokouslounaan ja päivän ohjelmat. Perheenjäsenille maksamme virvokkeet, kokouslounaan ja päivän ohjelmat. Matkat omakustanteisia.

ILMOITTAUDU ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA 13.5. mennessä. Valitse lomakkeesta, osallistutko vuosikokoukseen, lounaalle, opastetulle kierrokselle ja onko kierrokselle osallistuja lapsi tai aikuinen.

Suklaataiteiluun ilmoittaudutaan erikseen osoitteeseen sanna.koivusaari@digimama.fi ja muista ilmoittaa linkin kautta mikäli perheenjäsenesi osallistuvat myös lounaalle ja opastetulle kierrokselle. Ilmoita myös mahdollisista ruokarajoituksistasi.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Paikkoja on rajoitetusti ja veloitamme peruuttamattomasta ilmoittautumisesta lounaan ja opastetun näyttelykierroksen hinnan. Peruutukset 13.5. mennessä.