fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Tapahtumat Yrittäjille

Yrittäjä tarvitsee kaupallista ajattelua ja toimintaa 3.4.2017

Kaikille avoin tilaisuus yrittäjyyden mahdollisuuksista ja uhista. Miksi yrittäjäjäseneksi ammattijärjestöön? Luovan alan yrittäjätarinoita ja vinkkejä yrittäjänä toimimiseen

Tämän päivän ikkunassa tapahtuu alituisesti useita eri ilmiöitä, jotka saattavat olla jopa täysin päinvastoin kuin ennen. Nämä nopeat ja yllättävät muutokset ovat arkipäivää kaikkialla ympärillämme. Tulevaisuudessa vaaditaan entistä enemmän aitoa kykyä ja uskallusta laittaa itsensä peliin. Menestyksen kuva on myös muuttumassa. Menestystä on tulevaisuudessa ennen muuta se, kun kaikki osapuolet voivat tyytyväisiä, ja josta kaikki osapuolet voivat katsoa saavansa hyötyä ja lisäarvoa.

Ensisijaisesti yrittäjyyttä suunnitteleville tai yritystoiminnan alkuvaiheessa oleville suunnatussa tilaisuudessa pohditaan näkökulmia siihen, kuinka voimme edetä kohti yrittäjyyttä ja miten johdamme itseämme, omaa työtämme. Tilaisuudessa pohditaan menestymistä yrittäjyydessä myös koulutuksen ja osaamisen kehittämisen näkökulmasta.

Ylimaallinen Agentuuri ja sen taitavat tekijät Anu Ylimaa ja Tarja Miettinen avaavat vastuullisen markkinoinnin näkökulmia, Pipsa Luodelahti AYT:n yrittäjien työttömyyskassasta kertoo turvaamisen tärkeydestä ja Jaana Villanen kertoo pikaopin tuotteistamisen ja kouluttautumisen näkökulmasta. Tilaisuuteen otetaan mukaan 20 ensin ilmoittautunutta, joten älä emmi, vaan ilmoittaudu heti! Kaikille osallistujille ilmoitetaan lähemmin paikka, missä tilaisuus pidetään.

Tilaisuuden järjestäjänä DigiMaMa ja yhteistyökumppanit

Ajankohta 3.4.2017 klo 17.30-20

Tapahtumatori luovan alan yrittäjille. Tapahtumapaikkana MOW, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

Tilaisuus on maksuton.

Ennakkoilmoittautuminen 25.3.2017 mennessä: jaana.villanen@prorigin.fi