fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Tapahtumat

Tule kanssamme SuomiAreenaan 17. heinäkuuta

Monityö ja uusi työelämä – oletko valmis?

DigiMaMa ja ERTO ottavat jälleen osaa Suomen suurimpaan yhteiskunnalliseen keskustelutapahtumaan, SuomiAreenaan. 

Työelämän raamit eivät ole entisellään. Silpputyö ja epävarmuus ovat jo kiinteä osa sitä. Tutkimusten mukaan joka kolmas työllinen tekee muuta kuin kokoaikaista, jatkuvaa palkkatyötä. Perinteinen työelämän käsite käy koko ajan haperommaksi. Robotisaatio ja globalisaatio muokkaavat sitä entistä tiivistyvämmässä tahdissa. Mitä voimme odottaa? Millainen voisi olla tulevaisuuden työelämä, jossa yksilön harteille siirtyy paljon vastuuta? 

DigiMaMa on SuomiAreenassa herättelemässä keskustelua työn merkityksellisyyden lisääntymisestä ja oman työn tuunaamisesta. Mitä tapahtuu, kun palkkatyö ei ole enää itseisarvo? Millainen tulevaisuus meitä odottaa, kun ei ole enää selkeitä ohjeita tai raameja siitä, miten tietyissä tehtävissä pitää toimia vaan voimme entistä enemmän muokata työtä itse? Onko tämä mahdollisuus vai uhka?

DigiMaMan paneelia moderoi Jaana Villanen ja panelisteina ovat:

  • Juri Aaltonen, Erton puheenjohtaja
  • Sunneva Kantola, Finnartist Oy, toimitusjohtaja
  • Elina Lepomäki, kansanedustaja
  • Tuomas Toivanen, Tarinapaja Oy, yrittäjä, toimitusjohtaja 
  • Aleksi Rautavuori, Uusi Työ Ry:n puheenjohtaja

Paneeli toteutetaan yhteistyössä Uusi työ ry:n ja ERTOn kanssa keskiviikkona 17.7. klo 14.30 – 15.30 Eetunaukion lavalla, osoite Eetunaukio, Itäpuisto, Pori. Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy!