fbpx

DigiMaMa mukana SuomiAreenassa! Rakennamme yhdessä huomisen menestyvää Suomea

Kirjoitettu: 04.12.2017/ Uutiset

SuomiAreena on Suomen suurin kaikille avoin ja ilmainen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma.

DigiMaMa haluaa olla tässä mukana ja järjestää SuomiAreenassa yhteiskunnallisen keskustelun, jossa pohditaan, millainen on ammattiliittojen ja -järjestöjen rooli tulevaisuudessa? Millaista on järjestön toiminta, jonka ytimessä on puolustaa ja parantaa työntekijöiden työehtoja? Mihin suuntaan toimintaa tulisi viedä?

Muutos ei synny pakolla vaan on synnytettävä tekoja puheiden rinnalle. Kannustaa, mahdollistaa ja edesauttaa ihmisiä, sekä yrittäjiä että työssä käyviä, toimimaan maassamme siten, että se olisi sekä mielekästä että palkitsevaa. Millä tavoin ammattiliitto voi ottaa toiminnassaan etukenon, jossa se satsaa tulevaisuuteen ja uudenlaiseen näkemyksellisyyteen, jossa se turvaa jäsenilleen oikeanlaiset edellytykset ja kilpailukyvyn? Kuinka tulevaisuuden moniosaaja, itsensä työllistäjä, löytää itselleen sopivimmat ratkaisut? Tuntevatko ammattiliitot tulevaisuuden työelämän mahdollisuudet ja sudenkuopat? Kuinka yrittäjiksi haluavat pääsevät helpommin yrittäjyyden alkuun ja mikäli kannustamme riskinottoon, kuinka turvaamme heidän oikeutensa ja mahdollisuutensa pärjätä heidän joutuessaan työttömiksi?

Tule kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun keskiviikkona 18.7.2018. Tarkempi paikka ja kellonaika vahvistuu lähempänä.

Luvassa on vauhdikkaan keskustelun lisäksi tuoreita tutkimustuloksia tulevaisuuden työelämästä. Paneelin moderoi Jaana Villanen ja keskustelussa on mukana mm. Erton puheenjohtaja Juri Aaltonen.

Lisätietoja: Kaarina Pehkonen, puheenjohtaja, DigiMaMa ry: kaarina.pehkonen@erto.fi