fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Löydä uusia asiakkaita ja kehitä osaamistasi – Nerot.fi yhteistyö

Kirjoitettu: 15.03.2016/ Uutiset

DigiMaMa ry on aloittanut yhteistyön Nerot.fi:n kanssa. Nerot.fi-tarjouspyyntöpalvelu on uudenlainen tapa löytää töitä mm. kotisivujen, verkkokaupan tai logodesign suunnitteluprojektien parissa. Palvelusta löytyy jatkuvasti uusia toimeksiantajia, jotka etsivät tekijää projekteihinsa. Lisäksi palvelussa on tarjolla tietoutta oman osaamisen ja myynnin kehittämiseen.

Yritykset etsivät palvelusta tekijöitä projekteihinsa jättämällä niistä tarjouspyyntöjä. Projektit liittyvät enimmäkseen kotisivuihin, verkkokauppaan ja logon suunnitteluun, mutta palvelussa on myös muitaprojekteja tarjolla. Jo tuhannet yritykset ovat löytäneet palvelusta tekijän projektiinsa.

Projektien lisäksi Nerot.fi tarjoaa keinoja kehittää omaa osaamistaan. Monipuoliset laskurit ja ohjeistukset antavat osviittaa oman työn hinnoitteluun sekä myyntityöhön. Nämä resurssit yhdistettynä jatkuvaan uusien toimeksiantajien virtaan, tekevät palvelusta tehokkaan työkalun oman ammattitaidon kehittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Aloita uusien asiakkaiden löytäminen ja taitojesi kehittäminen osoitteessa: nerot.fi