fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

CityDrivers-projekti hakee osallistujia palvelumuotoilu- ja yhteiskehittämiskoulutukseen

Kirjoitettu: 25.09.2017/ Uutiset

Haku maksuttomaan palvelumuotoilukoulutukseen on avautunut luovan alan toimijoille.

CityDrivers on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama projekti, jonka tavoitteena on parantaa luovan alan osaajien valmiuksia tarjota palvelumuotoiluun ja yhteiskehittämiseen perustuvia palveluja. Projekti järjestää maksutonta koulutusta, seminaareja sekä palvelumuotoilun menetelmiä soveltavia työpajoja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Kaakkois-Suomessa syyskuun 2017 ja huhtikuun 2019 välisenä aikana.

Haemme nyt osallistujia pääkaupunkiseudulla lokakuu 2017 – helmikuu 2018 välisenä aikana pidettävään koulutukseen. Valintoihin liittyen olemme hakijoihin yhteydessä 13.10.2017 mennessä. Huomioi että aloitamme hakijoiden valinnat heti kun hakemuksia alkaa saapumaan, joten älä jätä hakemuksen lähettämistä viime hetkeen.

Koulutus alkaa torstaina 19.10.2017. Lisätietoja koulutuksesta ja CityDrivers-projektista löydät osoitteesta www.citydrivers-project.fi.

Koulutuksemme on suunnattu luovan alan osaajille ja yrityksille, jotka haluavat löytää uusia työ- ja ansaintamahdollisuuksia päivittämällä omaan osaamistaan. Haemme mukaan myös muiden alojen yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään omaa liiketoimintansa yhdessä luovan alan toimijoiden kanssa.