fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Räätälöidyt neuvonta- ja mentorointipalvelut DigiMaMa ry:n jäsenille!

Kirjoitettu: 01.06.2016/ Uutiset Yrittäjille

Tarjoamme DigiMaMa ry:n jäsenille räätälöidysti rakennettua, erityisesti pienyrittäjille suunnattua neuvonta/mentorointi/konsultointipalvelua. Tämä puhelimessa tai internetissä toteutettava palveluneuvonta voi liittyä yksittäisen yrityksen liiketoimintaosaamisen ylläpitoon, liiketoiminnan osan kommentointiin tai esimerkiksi sopimustekstin tarkisteluun tai läpikäyntiin.

Viisas yritys suunnittelee ja suojelee omaa liiketoimintaansa ja sen elintärkeitä osa-alueita luvattomalta hyödyntämiseltä lainsäädännön tarjoamin keinoin. Miksi antaa valua lukuisien työtuntien hedelmien pois omista käsistä ilmaiseksi, jos yhtä hyvin voisi taloudellisesti hyödyntää isolla työllä luotua ”brändiä”?

Millä strategialla yritys haluaa ja millä sen kannattaa liiketoimintaa ja/tai sen tuotekehitystä rakentaa? Koska eri osatekijät voivat olla ja yleensä ovatkin hyvin merkittäviä tekijöitä yrityksen arvon kannalta, tulee ne suojata käytettävissä olevin keinoin. Myös niihin liittyvät sopimukset tulee tehdä huolella ja kirjallisesti.

Palveluneuvonta voi liittyä uusiin ja muuttuviin toimintoihin, yrityksen käytännön toimintoihin, solmittaviin työsopimuksiin, sen hakemiin lupiin tai vaikkapa asiointiin markkinoinnissa tai ilmoittamisessa. Palvelun tavoitteena on DigiMaMan (pien)yrittäjyyden vahvistaminen. Palvelussa toteutettavilla toimenpiteillä on tavoitteena edistää yrittäjien liiketoimintamahdollisuuksien kasvua. Toteutuksessa huomioidaan ja toteutetaan toimenpiteitä, joiden avulla myös yrittäjäksi aikovia autetaan ja tuetaan yritystoiminnan perustamisessa. Palvelun tarjoaa DigiMaMa:n yhteistyökumppani Fin Brands Oy.

Päivystys ja varaus
Palvelulle sovitaan erikseen kuukausittain tietyt puhelinpäivystysajat, joka on kevään ajan parillisina viikkoina aina maanantaiaamuisin klo 8-10.00 välisenä aikana. Tämän lisäksi DigiMaMa ry:n jäsenille on käytössä sähköpostipalvelu, josta puhelinkonsultoinnin voi varata. Tämä sähköpostipalvelu toimii osoitteessa: konsultointi@finbrands.fi , josta voi varata oman ajan tai ottaa yhteyttä ja otamme yhteyttä viimeistään vuorokauden sisällä pyynnöstänne.

Hinta

Palvelun käyttö laskutetaan jälkikäteen toteutuneen ajan mukaan seuraavasti:

40 € / 1/2 h tai 70 € /h ( alv 0%). Voimassa oleva alv lisätään hintaan.

Minimiveloitus palvelusta on 40 € eli jos puhelu kestää esim. 25 min, veloitetaan 40 €.

Mikäli puhelun kesto on esim. 1,5 h, veloitetaan 110 € ( alv 0%, eli 70 € + 40 €).

Käytössä oleva puhelinkonsultoinnin numero on +358 500 4844 77 ja sähköpostipalvelukonsultointi@finbrands.fi

Mikäli emme kykene auttamaan/neuvomaan esittämässäsi asiassa, emme veloita neuvonnasta. Huomioithan, että neuvot, ohjeet ja konsultoinnit toteutetaan luottamuksellisesti, mutta annettavat ohjeet ja neuvot ovat ohjeellisia eikä neuvonantaja ole juridisesti vastuussa yrittäjän tekemästä päätöksestä vaan ohjeistaa viitteellisesti toiminnan kehittämisessä.

Esittely neuvonantajista: Jaana Villanen

Yksi DigiMaMa ry:n neuvonantajista on Jaana Villanen. Villanen on toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä, osakkaana ja kouluttajana ja on loputtoman kiinnostunut yritysten ja ihmisten kehittämisestä ennen muuta hyvän tuotteistamisen ja johtamisen avulla. Jaana on ollut perustamassa useita yrityksiä, toiminut mentorina sadoille yrittäjille sekä osallistunut kymmeniin kehitysprojekteihin.

Jaana toimii kehitysjohtajana suoramarkkinointiyrityksessä sekä kehittää ja valmentaa yrityksiä muutosprosesseissa, luennoi ja kouluttaa yrityksiä arvonkehityksestä, tuotteistuksesta ja brändäämisestä. Jaana Villanen on koulutukseltaan IPR-oikeuksiin perehtynyt erikoisjuristi, ammatillinen aikuiskouluttaja, NTM ja tuotekehittäjä, joka uskoo, että johtamisosaaminen on tulevaisuudessa keskeisin kilpailutekijä yrityksien menestyksessä. Lisäksi Jaana Villanen toimii vierailevana kolumnistina ammattilehdissä ja hän on kirjoittanut kaksi kirjaa kehittämisestä ja yrittämisestä.