fbpx

Tapahtumat Uutiset Yrittäjille

Yrittäjän Palstan kevään tapahtumat

Aamukahvitilaisuudet on suunniteltu siten, että ne soveltuvat sekä työsuhteiselle, yrittäjyyttä suunnittelevalle että yrittäjänä toimivalle.

12.1.2018  klo 9–10.30, Crazy Town, Rautatienkatu 21 B (5. kerros),Tampere

Uskallus on kykyä voittaa pelkonsa toimissa, joko tietoisesti tai alitajuisesti. Uskallus on sitä, ettei anna epäonnistumisen pelon estää ottamasta niitä riskejä, joita toiminta eteenpäin meneminen vaatii.

Jokaisen meidän olisi uskallettava tehdä sitä, mihin uskoo ja mitä oman idean kehittäminen vaatii. Epäonnistumisen riski ei katoa niin kauan kuin kehitystä tehdään, ja siksi se tulisi hyväksyä osaksi prosessia.

Mitkä ovat lopultakin niitä rohkeuden aineksia, joita tarvitsemme? Syntyykö rohkeus uskalluksesta, pelon kohtaamisen ja kokeilemisen myötä – vai ovatko sen osia jotkin muut?

Tule mukaan keskustelemaan, sparraamaan toisia ja kohottamaan rohkeuden teemaa aamukahville, jossa DigiMaMa tarjoaa innostavaa ohjattua ja osallistavaa puhetta ja ajatuksia aiheesta. Kaikki mukanaolijat saavat Jaana Villasen kirjoittaman Rohkeuden kaava-aineiset pdf:n itselleen tilaisuuden päätteeksi käyttöönsä, oman rohkeuden työstämiseen maksutta.

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden tarjoaa DigiMaMa ry.

 

pe 9.2.2018 klo 9–10.30, Crazy Town Hämeenlinna, Viipurintie 4, Hämeenlinna

Verkostoitumistilaisuus: Get together! Verkostoitumisen voimaa!

Verkostoissa ja verkostoitumisessa on valtavaa voimaa!

Verkostoituminen perustuu aina tasavertaisuuteen ja toisten arvostamiseen. Aidossa verkostoitumisessa – kuten vuorovaikutuksessakin –  kaikki osapuolet tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi ja kaikille yhdessä tekemisestä on tasapuolista hyötyä. Tavoitteena on löytää yhteisiä merkityksiä, luoda uusia oivalluksia ja motivaatiota.

Verkostoituminen ja erilaisissa verkostoissa toimiminen on välttämätöntä kaikille ja kaikenkokoisille yrityksille. DigiMaMan aamukahvilla keskustellaan tästä tulevaisuudessa alati yhtä tärkeästä asiasta! Kysyminen ja avun pyytäminen ovat osoituksia luottamuksesta ja kypsyydestä. Arvostava vuorovaikutus, dialogi, syntyy tekemistäsi jokapäiväisistä valinnoista, teoista, tavoista ja puheista. Dialogin avulla ei tavoitella tasaisuutta ja mukavuutta, vaan luodaan epämukavuutta karkottamalla omasta toiminnasta omahyväisyys sekä syttymällä muutoksiin ja parannuksiin.

Tule mukaan aamukahveille keskustelemaan ja verkostoitumaan – jokainen mukana ollut saa maksutta aamun aiheen työstämiseen ja pohtimisen välineeksi Jaana Villasen tiiviin ”Verkostoitumisen kaavakirjan” itselleen ladattavana pdf:nä.

Maksuttoman tilaisuuden tarjoaa DigiMaMa ry.

Ilmoittaudu mukaan: digimama@erto.fi