fbpx

Koulutukset ja tapahtumat löydät nyt verkkokaupastamme!

Koulutukset Uutiset Yrittäjille

Yrittäjyyden koulutus 2017

Yrittäjille suunnattua koulutusta

DigiMaMa tarjoaa monenlaisia ammattitaitoa tai työelämässä vaadittavia taitoja kehittäviä koulutuksia. Kurssit ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille, mutta jäsenet pääsevät niihin erikoishintaan.

Tule mukaan suorittamaan DigiMaMalle räätälöity yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto on suunniteltu räätälöidysti DigiMaMan jäsenille, jotka suunnittelevat yrittäjyyttä, ovat vasta aloittaneet yrittäjinä tai ovat jo toimineet pitkään yrittäjyyden parissa. Koulutus sekä auttaa hiomaan oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa että löytämään uusia keinoja ja työkaluja yrityksesi liiketoiminnan perustamiseen ja/tai kehittämiseen.

Menestyäkseen yrittäjänä tänä päivänä on oltava kartalla oman liiketoiminnan ytimestä, sen missiosta ja toiminnan tarkoituksesta sekä lisäarvosta, mitä toiminnallaan synnyttää asiakkailleen. Lisäksi on kehitettävä sekä yritystään että itseään, varmistettava kilpailukyky ja kannattavuus sekä oma ammatillinen osaaminen. DigiMaMan jäsenille suunnattu yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamista. Voit suoritetaan yrittäjän ammattitutkinnon henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

KOULUTUKSEN HYÖDYT

Tutkintoon valmistava koulutus on erittäin käytännönläheinen sekä mielekäs tapa oppia yrittämisen ohella. Koulutus antaa valmiuksia kehittää yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Koulutuksessa tapaat useita yritystoimintasi kannalta tärkeitä asiantuntijoita ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan oman yrityksesi asioista.

Lisäksi pääset jakamaan kokemuksiasi ja näkemyksiä muiden yrittäjäkollegoiden kanssa ja rakentamaan uusia verkostoja. Ja mikä parasta, voit opiskella yritystoiminnan ohessa ja samalla kehittää yritystäsi.

Koulutuksen kokonaisuus kestää vuoden ja se muodostuu kerran kuussa tapahtuvista lähipäivistä sekä omatoimisesta opiskelusta lähipäivien välissä. Koulutuspäivät ovat tarkoin valittuja, ammattitaitoasi kehittäviä. Koulutuksessa saat käytännön tietoa strategiseen osaamiseen, myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, juridiikan erityiskysymyksiin, talousasioiden suunnitteluun ja hallintaan – kehität siis kokonaisvaltaisesti itseäsi ja yritystäsi.

Koulutus alkaa 6.5.2017 klo 9 ja koulutuspaikkakunta on Helsinki.

Hinta

Koulutus on mahdollista toteuttaa oppisopimuskoulutuksena (oltava Y-tunnus, päätoiminen yrittäjyys), jolloin yrittäjän osuudeksi jää tutkintomaksu 58 € (alv 0%). Vaihtoehtoisesti on mahdollista saada myös valtionosuutta, jolloin kustannus on omavastuuosuus 400 € (alv 0 %) + tutkintomaksu.

Koulutuksen toteuttaa Rastor Oy ja ILMOITTAUTUMINEN sekä lisätietoja koulutuksesta antaa Marjaana Roth p. 040 534 8679 tai s.postilla: marjaana.roth@rastor.fi.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.4.2017.

Lue lisää koulutuksesta!

Digimama-esitys