fbpx

Yhteistyössä

pond5mediamakers_335px

Mediapankki Pond5 nettisivuilla on Internetin laajin Royalty Free videoko- koelma, miljoonia kuvia, piirroksia, musiikkia, ääniefektejä, 3D-malleja ja After Effectejä.

Lue lisää

Löydä työelämän koulutuksia. Vertailtavissa 3500 koulutusta sadoilta eri kouluttajilta.

Lue lisää

corellia_h80px

Digimaman jäsenetuna saat -20 % kaikista Corellian koulutuksista!

Lue lisää

Rastor

Rastor Oy

Rastor on valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, joka järjestää käytännönläheistä, joustavaa ja räätälöitävää koulutusta. Rastor toteuttaa yhteistyössä DigiMaMa ry:n kanssa räätälöidyn yrittäjän ammattitutkintokoulutuksen, joka starttaa syyskuussa 2016 Helsingissä.

Screenshot-2016-01-11-18.33.25

Apple-käyttäjät ry tarjoaa jäsenilleen mm. kursseja ja työpajoja ohjelmista ja laitteista sekä ylläpitää Hopeinen Omena -keskustelufoorumia.

Lue lisää

grafia

Grafia ry on graafisen suunnittelualan ammatillinen järjestö, joka edistää alan tietämystä ja tuntemusta sekä edistää jäseniensä etuja. Grafia järjestää mm. Vuoden Huiput -tapahtuman sekä nimittää Vuoden Graafikon.

Lue lisää

Nerot-300x104
Nerot.fi -palvelu välittää toimeksiantajien tarjouspyyntöjä freelancereille ja mainostoimistoille yhdistäen alan toimeksiantajat ja tekijät.

Lue lisää

takk

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto, verkkoviestintä ja julkaisugrafiikka. Myös monia muita tutkintoja ja kursseja.

Lue lisää